Як чистять дороги на Волині взимку. ВІДЕО

Як чистять дороги на Волині взимку. ВІДЕО

Дороги Волині взимку чистять в середньому від 50 до 80 одиниць техніки. Цього, на думку керівника обласної автомобільної служби – достатньо. Вистачає і посипних сумішей, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Для нинішнього сезону приготували п’ять тисяч тонн солі та 39 тисяч тонн піску. Із цих двох компонентів дорожники і роблять піщано-соляну суміш, яку скорочено називають ПЕЕСЕС.

Дорожники кажуть, що у разі ускладнення погодних умов, в області створено 34 місця для відстою транспортних засобів. Також усі небезпечні ділянки позначені знаками «обережно, слизька дорога».

Зараз у підпорядкуванні виконавчої влади області перебуває дві дороги національного, дві регіонального значень та територіальні. Загальна їх протяжність – 1795 кілометрів. Нині їх обслуговує «Волинський облавтодор» та інші фірми, з якими були укладені угоди. Щоправда, ця співпраця не задовольняє департамент інфраструктури, який опікується шляхами.

До цього часу мають відбутися тендери, де визначать підприємства, що надалі обслуговуватимуть обласні шляхи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Демонтаж новорічних іграшок у Луцьку обійдеться в 60 тисяч. ВІДЕО
Наступна новина Як правильно відпочивати протягом дня без шкоди роботі: ТОП-6 простих способів
Останні новини
Схожі новини