Депутати створили комісію, яка вирішуватиме питання фінансування доріг | Волинська обласна рада

Депутати створили комісію, яка вирішуватиме питання фінансування доріг  | Волинська обласна рада

Депутати підтримали проект Івана Киричика Про створення комісії обласної ради зі змінами. Від УРОП в комісії працюватиме Іван Киричик, від "Солідарності"  -  Віктор Козак, від "Батьківщини" - Ігор Лех,  від "Свободи" - Юрій Цейко, від фракції Радикальної партії - Юрій Ройко, від "Самопомочі" - Олексій Панасюк , від фракції "Наш край" - Михайло Скопюк, а також позафракційний депутат Михайло Імберовський.

 Комісії доручено  спільно з залученням представників об’єднаних територіальних громад, сільських, селищних, міських та районних рад у двотижневий підготувати та надати обласній державній адміністрації узгоджені пропозиції щодо розподілу субвенції з державного бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

Нагадаємо,   на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок відповідної субвенції з  державного бюджету, що передбачені у державному бюджеті на 2018 рік для області заплановані видатки  в сумі 393 913,5 тис. грн (дорожній фонд).

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Петро Шпига про стан законності та боротьби із злочинністю
Наступна новина Змова птахівників: чи вдасться знизити ціни на курятину
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні