Державний ремонтно-механічний завод на Волині виставили на приватизацію

Державний ремонтно-механічний завод на Волині виставили на приватизацію

Фонд держмайна України виставив на приватизацію держпідприємство "Нововолинський ремонтно-механічний завод".

Стартова вартість майнового комплексу — понад 51 мільйон гривень, повідомив голова Фонду держмайна Віталій Коваль, передає Суспільне

На продаж виставили 32 будівлі та споруди, площа яких майже 9,3 тисячі квадратних метрів. Об’єкти розташовані у місті Нововолинськ та селищі Шацьк. Крім того, до майнового комплексу входять земельні ділянки площею майже 3,9 гектара.

Впродовж 2021-2023 років державне підприємство виконувало роботи та надавало послуги з розподілення електроенергії. Зараз завод повністю відключений від електроенергії.

Станом на грудень 2023 року прострочена кредиторська заборгованість Нововолинського ремонтно-механічного заводу становила 7 086 008 гривень, в тому числі заборгованість із заробітної плати 148,5 тисяч гривень.

Які умови висувають новому власнику

За умовами аукціону, новий власник зобов’язаний протягом шести місяців погасити борги із заробітної плати та перед бюджетом у розмірі, який буде на дату переходу права власності, наголосив Віталій Коваль.

Ще одна з умов приватизації — не допустити звільнення працівників приватизованого підприємства. Аукціон відбудеться онлайн 16 квітня в системі "Prozorro.Продажі".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Близько 80 років пролежали в землі: на Волині знайшли схрон із боєприсами. ФОТО
Наступна новина Повідомили про стан водія, який потрапив у ДТП на Волині
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні