«Дещо буде мінятися» - новий голова Луцької РДА Яковлев про «кадрові чистки». ВІДЕО

«Дещо буде мінятися» - новий голова Луцької РДА Яковлев про «кадрові чистки». ВІДЕО

Новопризначений голова Луцької райдержадміністрації Тарас Яковлев заявив, що першочерговим своїм завданням на новій посаді бачить у створенні у Луцькому районі нових громад – «самодостатніх» і «правильно сформованих».

Про це Яковлев заявив у сюжеті телеканалу Сфери-ТВ.

Окрім того, він заявив, що не має наміру влаштовувати «кадрові чистки». «У зв’язку зі зміною керівництва звичайні працівники мінятися не повинні. Якщо вони професіонали» - заявив Яковлев.

«Великих кадрових чисток я не передбачаю. Дещо, звичайно, буде мінятися» - додав він.

Нагадаємо, Тараса Яковлєва днями призначили головою Луцької Районної державної адміністрації.

Довідково

Майже 19 років з 37-ми Тарас Яковлєв на різних посадах та у різних структурах. Свою трудову кар’єру почав ще у 17  на Волиньгазі, де й сім років був контролером газового господарства, а згодом майстром ремонтного цеху. Вже з квітня 2007-го очолив відділ з енергозбереження у Луцькій міській раді.

Через два роки його призначили заступником директора департаменту економіки а згодом і начальником відділу майна міської комунальної власності Луцькради. Потім Тарас Яковлєв став заступником міського голови з економічних питань. Та згодом звільнився за власним бажанням.

І вже у квітні був призначений на посаду радника голови ОДА. Окрім цього, Тарас Яковлєв вже більше року є і співзасновником громадської організації «Волинський центр розвитку урядування»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковельський залізничний вокзал з висоти пташиного польоту. ФОТО
Наступна новина Біля Луцька відкрили два дитбудинки сімейного типу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні