«Дідусю, я хочу рости біля тебе». Медичний центр «Благомед» запустив зворушливу рекламу

«Дідусю, я хочу рости біля тебе». Медичний центр «Благомед» запустив зворушливу рекламу

Луцький медичний центр «Благомед» запустив соціальну рекламу, яка закликає людей літнього віку залишатись вдома, адже вони мають найбільші ризики ускладнень через коронавірус.

У центрі зробили серію плакатів, на яких зображені щасливі сім’ї і заклики «Дідусю, я хочу рости біля тебе, щоб стати, як ти», «Ми маємо дочитати всі казки», «Бабусю, ти пахнеш пиріжками і чимось найріднішим» тощо.

Фахівчиня з комунікацій медичного центру Тетяна Сомова розповіла, що мета реклами – звернутись до літніх людей з любов’ю, а не залякуванням.

«Дуже важливо, щоб бабусі та дідусі залишались вдома, але, на жаль, не завжди вони чують заклики молодого покоління через страх, негатив. Тому з’явилась ідея звернутись так, щоб вони відчували – вони важливі для своїх родин, і берегли себе. Старші люди часто фаталісти і кажуть: «Я вже пожив». Ми ж хочемо донести, що вони потрібні своїм дітям, сім’ям, внукам», - зазначила піар-менеджерка.

Плакати поширюють у соцмережах Фейсбук та Інстаграм.

«Ми розуміємо, що старші люди не сидять у Фейсбуці та Інстаграмі. Натомість багато представників цього покоління вже користуються Вайбером та іншими месенджерами, куди діти та внуки можуть надіслати їм ці плакати. Також наша мета – надихнути дітей та онуків поговорити зі своїми рідними літнього віку. Наш меседж адресований усім», - додала Тетяна Сомова.

Нагадаємо, 20 березня медичний центр «Благомед» оголосив, що йде на карантин.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Медичний центр «Благомед» іде на карантин до 5 квітня
Наступна новина Лікарі Волинської обласної дитячої поліклініки консультуватимуть телефоном. Список
Останні новини
Схожі новини