Директор шахти №9 «Нововолинська» написав заяву про звільнення

Директор шахти №9 «Нововолинська» написав заяву про звільнення

Директор новоствореного ДП «Шахта № 9 «Нововолинська» Василь Рудець написав заяву про звільнення.

Нагадаємо, що 12-го лютого до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань було внесено запис про реєстрацію Статуту ДП «Шахта № 9 «Нововолинська» згідно наказів Міністерства вугільної промисловості та енергетики, які видані керуючись розпорядженням Кабміну «Про ліквідацію деяких збиткових вугледобувних підприємств», передає Буг.

16-го лютого на загальних зборах працівників шахти №9 з Василем Рудцем, якого Міністерство призначило директором новоствореного підприємства, колектив виступив з вимогою припинити дії з реорганізації копальні, а згодом попросили Рудця написати заяву про звільнення за власним бажанням.

Голова незалежної профспілки шахти №9 Василь Гура зауважив про реєстрацію Статуту з порушенням норм законодавства та без будь-якого погодження із профспілками.

На зустріч мав прибути голова Литовезької ОТГ Іван Іванчук, який дав згоду на реєстрацію Статуту в ЦНАПі громади, яку за словами Гури провели і в не робочий час.

Рудець в свою чергу, виступивши перед шахтарями запевняв, що копальня працюватиме.

«Даю гарантію, що ви тут будете цілий рік і більше, скільки вистачить запасів вугілля», – сказав той.

Гірники викрикували у відповідь, що він вже «закрив» шахту №5 і сюди призначили зробити те саме. Керівники профспілок та працівники озвучили накази Міністерства, які вказують на закриття копальні. «Реєстрація Статуту нового підприємства – це крок в напрямку ліквідації», – зауважили на зустрічі.

Розмова закінчилися тим, що Рудець написав заяву на звільнення «за власним бажанням».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Іваничах відбувся суд над нововолинцем, якого звинувачують у розповсюдженні наркотиків
Наступна новина ПриватБанк попереджає клієнтів про нову небезпечну схему масового фішингу особистих даних
Останні новини
Схожі новини