Директор школи з Волині на псевдо «Дєрік» вже понад рік служить в ЗСУ

Директор школи з Волині на псевдо «Дєрік» вже понад рік служить в ЗСУ

Стрілець першого відділення другого взводу другої стрілецької роти Камінь-Каширського батальйону Волинської бригади тероборони пан Анатолій має оригінальний позивний – «Дєрік».

До широкомасштабного вторгнення він працював директором опорного закладу загальної середньої освіти «Тоболівський ліцей Прилісненської сільської ради Камінь-Каширського району Волинської області», - йдеться на фейсбук-сторінці 100-бригади ТрО. 

Зрозуміло, що Анатолій Петрович мав беззастережну «бронь» від мобілізації. Проте в перші ж дні «великої війни» добровольцем пішов до військкомату і став до лав ЗСУ. Вже понад пів року педагог-стрілець перебуває на сході України, де разом з побратимами успішно виконує бойові завдання.

На рідній Волині на чоловіка чекає з Перемогою сім’я: дружина Тетяна (також педагог!) і дві донечки – старша цьогоріч стала першокурсницею вишу, молодша ж навчається в сьомому класі.

А ще на свого «Дєріка» чекає дружний колектив Тоболівського ліцею (до якого також приєднані початкова школа і гімназія) та сотні тамтешніх вихованців:

«З нагоди нещодавнього Дня працівників освіти записав і надіслав колегам відеопривітання з передової. А що вже тішуся, коли сюди, на схід України, волонтери доставляють чергову порцію гостинців від моїх дорогих учнів – листівки, смаколики! – розповідає Анатолій Петрович, – Розпаковуючи таку передачу, ще більше утверджуюся в думці, що Перемога буде за нами – бо інакше просто не може бути!». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В аварії на Львівщині постраждало четверо волинян: серед них – двоє дітей. ФОТО
Наступна новина У Луцьку бус вилетів на тротуар та збив дорожній знак
Останні новини
Схожі новини