Директора Волинського будинку дитини офіційно звільнили

Директора Волинського будинку дитини офіційно звільнили
Алейніков Володимир Михайлович

Від 29 вересня у Волинському обласному будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки новий керівник – лікар-методист закладу Максимюк Віктор Борисович.

По це йдеться у розпорядженні голови обласної ради від 22 вересня, пише ІА «Волинські Новини».

Зокрема, в документі йдеться про те, ще 3 вересня Алейніков Володимир Михайлович (на фото), який перебував на посаді тимчасового виконувача обов’язків директора комунального підприємства «Волинський обласний будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки» Волинської обласної ради, написав заяву на звільнення. А 6 вересня члени комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства рекомендували задовільнити заяву керівника.

Відповідно до розпорядження, Володимира Алейнікова звільнили з 28 вересня.

До призначення нового керівника з 29 вересня 2021 року виконання обов’язків директора обласного будинку дитини тимчасово поклали на лікаря-методиста закладу Максимюка Віктора Борисовича.

Читайте також: У якому стані діти із луцького дитбудинку, які захворіли на коронавірус


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Скарби Луцька». У центрі – галерея плакатів з цінними музейними експонатами
Наступна новина На автостанції у Луцьку зіткнулися відразу декілька автівок. Фото
Останні новини
Схожі новини