«Діти тепер хочуть тут жити», – речник поліції Ольга Бузулук про «Супернову»

«Діти тепер хочуть тут жити», – речник поліції Ольга Бузулук про «Супернову»
Діти Ольги Бузулук на «Суперновій»

Речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук, відвідавши з дітьми територію житлового комплексу «Супернова» у Луцьку, розповіла, що вважає її втіленням «професійного і грамотного підходу», втім  її хвилює стан ботанічного саду поряд з «Суперновою».

Про це Ольга Бузулук написала у Фейсбуці.

«Діти зацінили «Супернову».  І не лише через чудовий дитмайданчик, а й через красивий стиль, гарні доріжки, хороше планування», – розповіла речниця поліції.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Новий фасад та благоустрій біля будинків: як розбудовується «Супернова»

«Безумовно, що вони тепер «хочуть тут жити». І дай Бог, щоб ця і інші мрії здійснились. З дорослого погляду скажу, що одразу видно професійний і грамотний підхід. Уявляю, скільки праці і нервів вкладається в це будівництво... Повага і шана такому відповідальному бізнесу», – додала Ольга Бузулук.

«Єдине, що хвилює, це стан парку поруч, але тут питання не до забудовника, а до СНУ, на чиєму балансі він перебуває як «ботанічний сад». Скоро тут все зазеленіє-зацвіте, але садом тут і не пахнутиме, швидше, красивими зарослями...», –  вважає вона.

«Тому цю зелену зону варто б віддати у відповідальніші руки, бо я так розумію, що з належним фінансуванням і доглядом в універу не дуже», – сказала Ольга Бузулук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У «Суперновій» продають стильний офіс із ремонтом. ФОТО 

Коментуючи написане, Ольга Бузулук пояснила: «Написала те, що відчули... Реально, ролик бачила, на сайті читала, фото дивилась, але на власні очі глянути –  зовсім інше. Ми навіть сьогодні засинали з думками про «Супернову».

До слова,19 квітня під час загальноміської толоки активісти прибиратимуть і територію ботанічного саду біля «Супернової». Зокрема до цього обіцяє долучитися колектив будівельної компанії «Інвестор» і власники квартир «Супернової», – повідомила маркетологиня «Інвестора» Ірина Новосад.

Діти Ольги Бузулук на «Суперновій» (фото Ольги Бузулук)

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку ремонтуватимуть Набережну
Наступна новина «Хочу жити для своїх дівчаток». Волинянці, у якої 4 стадія раку, збирають гроші на лікування
Останні новини
Схожі новини