Для судмедекспертизи у Луцьку можуть створити єдиний комплекс

Для судмедекспертизи у Луцьку можуть створити єдиний комплекс

Для судово-медичної експертизи у Луцьку планують створити єдиний комплекс, залучивши кошти ДФРР.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства 20 березня, пише ІА Волинські новини.

Як зауважила голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики Ірина Вахович, Волинське обласне бюро судово-медичної експертизи зараз територіально розташоване у трьох різних точках, тому пропонують розробити проектно-кошторисну документацію, щоб розташувати бюро в одному приміщенні обласного госпіталю ветеранів війни, де розташований морг.

Для працівників бюро судмедекспертизи таким чином був би виділений окремий комплекс. Оскільки проект дороговартісний, фінансувати його пропонують за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Голова медичної комісії облради Олександр Зінчук погодився, що питання щодо бюро судово-медичної експертизи нагальне, тому що існуюче приміщення руйнується. Тому питання потрібно негайно вирішувати. Отже, члени комісії рекомендували підтримати озвучену пропозицію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЗМІ: керівник САП Холодницький може подати у відставку
Наступна новина Українські школярі зможуть виграти власним розумом 50 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини