Для військових з бюджету Володимира виділили 16,5 мільйонів гривень

Для військових з бюджету Володимира виділили 16,5 мільйонів гривень

Для захисників за запитами командирів військових формувань з бюджету Володимирської громади виділили ще 16,456 млн грн.

Відповідне рішення прийняли 14-го червня на засіданні 35 позачергової сесії Володимирської міської ради. Загалом, через це питання і збирали позачергову сесію 24 депутати. пише Буг

Відтак депутати проголосували за виділення 16, 456 млн грн. Із цієї суми – 13 млн передбачили на потреби 100 бригади тероборони для закупівлі різного роду необхідного обладнання. Ще три мільйони виділили для ЗРП та військового госпіталю у Луцьку.

Крім того, на сесії погодили проєкт рішення про надання згоди на безоплатну передачу майна. Йдеться про спеціальні окуляри та пульти для дронів на загальну суму 380 тисяч гривень. Дане обладнання, яке закупили за кошти громади, передадуть на баланс однієї з військових частин.

Нагадаємо, на минулих сесіях 23-го травня для військових з бюджету Володимира виділили ще майже 8 млн грн, 26-го квітня – майже 10 млн грн, 29-го лютого – 170 млн грн. Тож цього року на потреби військовослужбовців із бюджету Володимира виділили уже близько 200 млн грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд роширив перелік безоплатних стоматологічних послуг для військових та ветеранів
Наступна новина «В окопах навіть затяті атеїсти починають вірити у Бога». Історія воїна з Волині на псевдо «Харлей»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні