До чого призведе «замороження» війни в Україні: відповідь командира ЗСУ

До чого призведе «замороження» війни в Україні: відповідь командира ЗСУ

Якщо сьогодні розв’язану Росією війну проти України «заморозити», то через кілька років російська армія повернеться, і цей тягар перекладеться на спини наших дітей.

Про це заявив командир першого десантно-штурмового батальйону 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Володимир Собіпан у коментарі tsn.ua, пише Главком. 

За словами захисника, під час боїв за Донецький аеропорт у 2014-2015 році не було розуміння того, що це буде така масштабна війна, як зараз.

«Ми думали, що зараз усе відіб’єм назад і все. Тоді ніхто не думав, що воно ось так «заморозиться». Чого, мабуть, зараз і бояться, щоб так не заморозилось, як тоді, в 2014 році. А потім раз і через вісім років що в нас вийшло – вони до нас приїхали. Так само, мабуть, і зараз наша держава, президент, верховний головнокомандувач – всі розуміють це і бояться так само заморозити. Тому що три, п’ять, десять років – скільки? Ми перекладемо це на спини наших дітей. Не потрібно заморожувати цю війну», – наголосив командир.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військову з Волині Аллу Пушкарчук посмертно нагородили орденом «За мужність»
Наступна новина Мобілізація жінок з 1 липня: кому загрожує штраф 17 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини