До Генплану Луцька внесуть зміни, які пропонують мешканці вулиць Львівської і Потебні

До Генплану Луцька внесуть зміни, які пропонують мешканці вулиць Львівської і Потебні
Під час зустрічі

Території Луцька в межах вулиць Львівської, Потебні, Кривого Валу, Глушець та інших буде визначено як зони індивідуального житлового будівництва. Відповідні зміни мають бути внесені до Генплану міста.

Про це стало відомо 22 жовтня під час зустрічі заступника міського голови Костянтина Петрочука та радника міського голови Ігоря Поліщука із представниками громади вулиць Львівської та Потебні, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Зустріч відбулася з приводу пропозицій та зауважень, озвучених на громадських слуханнях по коригуванню Генерального плану міста, а також щоб повідомити про виготовлення проєктної документації для встановлення світлофорного об’єкта на вказаному перехресті.

Під час зустрічі тутешні мешканці ще раз озвучили посадовцям основні зауваження до Генерального плану міста, внесені на громадських слуханнях, що відбулися 9 жовтня.

У свою чергу, Ігор Поліщук та Костянтин Петрочук запевнили присутніх, що їх пропозиції враховано, а до фахівців державного підприємства «Український державний науково-дослідний інститут проєктування міст «ДІПРОМІСТО» направили лист із проханням внести зміни у запропонований ними генплан.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку підліток виліз на потяг і отримав сильний удар струмом. Хлопець у важкому стані
Наступна новина Звільнили очільника Волинської митниці
Останні новини
Схожі новини