Заявили, що до ПЦУ перейшло понад 200 парафій

Заявили, що до ПЦУ перейшло понад 200 парафій
Фото ілюстративне

Понад 200 парафій перейшли до Православної Церкви України.

Про це повідомила у ході Погоджувальної ради Представник Президента України у Верховній Раді Ірина Луценко, – повідомляє Голос України.

«На сьогодні, фактично за півтора місяці, до української Православної Церкви перейшли близько 204 парафій Української Православної Церкви Московського патріархату», – заявила  Луценко.

Парламентарій спрогнозувала, що до кінця поточного року до складу ПЦУ перейдуть ще тисячі парафіян і громад. За її словами, про це свідчить «статистика і бажання громад».

Говорячи про початок роботи нової, десятої сесії Верховної Ради, Ірина Луценко наголосила, що основне завдання парламенту – це прискорення реформ. А головним питанням нинішнього пленарного тижня, відзначила політик, стане голосування за зміни до Конституції щодо курсу України в ЄС та НАТО.

«Окрім закріплення повноважень і відповідальності Президента, Верховної Ради та Уряду на європейськість та євроантлантичний напрямок України, ми повинні виконувати і своє домашнє завдання. Воно полягає в прискоренні реформ», – підкреслила  Ірина Луценко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дієтологи назвали найгірші поради для схуднення
Наступна новина Помер професор луцького університету
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні