До різдвяних свят у Луцьку розробили унікальні вітальні листівки. ВІДЕО

До різдвяних свят у Луцьку розробили унікальні вітальні листівки. ВІДЕО

У Луцьку до Різдва розробили брендові листівки з логотипом міста.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці  повідомила начальниця управління та промоції Луцької міськради Катерина Мосіюк.

«Неймовірно казкові листівки, а ще й такі луцькі, стануть чудовим привітанням для друзів і рідних. Давайте не просто вітати, а дарувати «посмішку янгола в тихому небі Різдва», – написала жінка.

Це авторська листівка-декор. Оригінальне і настроєве привітання зі святом, що «створить настрій прозорого зимового повітря, мерехтливих сніжинок, казкових краєвидів прямо на письмовому столі або ж на книжковій полиці», – йдеться в описі листівки.

 

❄️❄️❄️ Авторська листівка-декор. Оригінальне і настроєве привітання зі святом, що створить настрій прозорого зимового повітря, мерехтливих сніжинок, казкових краєвидів прямо на письмовому столі або ж на книжковій полиці. Оригінальний дизайн, авторські тексти, незвичний, проте еко-френдлі, матеріал, елемент листівки як повноцінна ялинкова прикраса - точно зроблять ваше різдвяне привітання особливим. Подаруйте не просто слова уваги, а «посмішку янгола в тихому небі Різдва». При замовленні корпоративних привітань (від 24 шт.) можливий друк фірмового лого.

Posted by Fiber Tec on Wednesday, 28 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Природні мотиви і однотонні: які шпалери будуть модними у 2019-му
Наступна новина Як у Ківерцях «запалював» грузинський ансамбль . ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини