Скільки триватиме на Волині комендантська година на Новий рік

Скільки триватиме на Волині комендантська година на Новий рік

Комендантська година почала діяти в Україні разом із воєнним станом, який впровадили з початку повномасштабної війни росії проти України 24 лютого. Тривалість обмежень змінювалася в залежності від ситуації у кожному окремому регіоні.

Чи зможуть українці вийти на вулицю у новорічну ніч та які обмеження діятимуть в областях, пише РБК-Україна.

На Волині комендантська година в Новорічну ніч триватиме з 00:00 до 05:00.

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль також повідомив, що влада не планує послаблювати режим комендантської години у новорічну ніч. Наразі комендантська година в області діє з 00:00 до 05:00.

Керівництво Львова та області не повідомляло про зміну тривалості комендантської годину у Новий рік. Вона так само діє з  00:00 до 05:00.

У столиці діє комендантська година з 23:00 до 5:00. Проте 12 грудня на сайті Київської міської ради з'явилася петиція, у якій жителі просять скасувати комендантську годину у новорічну ніч - з 31 грудня на 1 січня. Її автор Тимофій Мельник пояснює, що багато людей все одно повертатимуться додому від друзів чи родичів, адже можливість залишитися на ночівлю буде не у всіх.

Наразі петицію підписали майже 2 тисячі людей. Для розгляду київською владою вона має набрати загалом 6 тисяч підписів. При цьому столична влада поки не давала жодних коментарів щодо тривалості комендантської години у новорічну ніч. Рішення щодо встановлення комендантської години затверджує керівництво ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я теж боявся. Мене не раз знімали на відео окупанти». Олександр Корняков, фотограф спротиву Херсона

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Люблинці створили театральну студію для подолання тривог війни
Наступна новина Намісник монастиря упц мп на Волині має російське громадянство, – ЗМІ
Останні новини
Схожі новини