«До вас непросто я прийшов...» Експомічник Погуляйка читає на відео власний вірш про Волинь

«До вас непросто я прийшов...» Експомічник Погуляйка читає на відео власний вірш про Волинь

Колишній помічник голови Волинської ОДА, голова Всеукраїнської профспілки спортсменів та громадської ради при Держрезерві України Сергій Бизов записав на відео читання власного вірша про Волинь.

Роликом він вирішив поділитись до Дня захисника України.

«Я написав більше 2 тисяч віршів. 2 останні збірки «Символ віри» та «Кришталь слова» зараз в типографії, готуюсь подаватись на членство у Спілці письменників України. Пишу про Україну, віру, відносини людей, про дружнє плече», - розповів Сергій Бизов.

«Про Волинь вирішив написати після того, як мене запросили виступити на вечорі поезії. Соромно стало, що я місяць ходив цими вулицями, торкався цієї бруківки, робив суботники біля замку Любарта, а йду читати старі вірші.

Тому приїхав з Києва і вночі написав цей вірш. Щоб через роки, куди б мене життя не закинуло, якщо запитають, що я відчував на Волині, я міг показати цей вірш. Я все бачу образами», - додав автор.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Після осінніх канікул можливий перехід на дистанційне навчання, – уряд
Наступна новина «Вдягайте маску не на кадик, а на обличчя». Порошенко одужав і звернувся до українців
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні