Добудова шкіл на Волині може затягнутися. ВІДЕО

Добудова шкіл на Волині може затягнутися. ВІДЕО

На Волині можуть не встигнути добудувати соціальні об’єкти, які влада обіцяла відкрити цього року.

Йдеться про 27-му луцьку, а також – школи в Любохинах та Осівцях та інші довгобуди.

Все через те, що рахунки обласного управління капітального будівництва – заблоковані, – йдеться у сюжеті 12 каналу.

Таке рішення прийняв Господарський суд Волині. Він зобов’язав управління виплатити борги забудовнику, за роботи, які виконувалися ще п’ять років тому.

Зараз діє державна програма, що фінансує усілякі фінансові дірки: витрати на судові спори, різницю вартості проектно-кошторисної документації. Щоправда, за словами депутата обласної ради Михайла Імберовського, цей процес може затягнутися на два місяці.

Михайло Імберовський називає заборговану суму – 68 тисяч гривень. Виконавча влада області каже,що вона дещо більша – 300 тисяч. Зараз це питання вкотре намагаються залагодити на найвищих щаблях.

Погашення цього боргу не вирішить усіх проблем управління капітального будівництва. Загалом влада у 2013 залишила непогашеними близько шести мільйонів гривень зобов’язань перед будівельними фірмами. Це лише на Волині. По всій країні ця сума значно більша.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко підписав важливий для малого і середнього бізнесу закон
Наступна новина На Донбасі пропав волинянин, який воював в АТО
Останні новини
Схожі новини