Додому «на щиті» повертається 45-річний Герой з Волині Андрій Новосад

Додому «на щиті» повертається 45-річний Герой з Волині Андрій Новосад

У неділю, 31 березня, назавжди додому повертається загиблий Герой ЗСУ, мешканець села Туропин Ковельського району Новосад Андрій Васильович.

Про це сьогодні повідомила Турійська селищна рада.

Він став на захист рідної землі за покликом власного сумління 11 серпня 2023 року, з 6 січня по 28 березня нинішнього року вважався зниклим безвісти.

Загинув у Пологівському районі Запорізької області під час виконання бойового завдання по захисту територіальної цілісності та суверенітету України від збройної агресії російської федерації в наслідок штурмових дій з боку противника. Йому назавжди 45…

«Траурний кортеж із тілом загиблого Героя в Турійську громаду прибуде завтра, 31 березня. Орієнтовно об 11-й годині проїде через Турійськ. Місцева влада просить мешканців селища Турійськ, а також сіл Селець, Мокрець, Блаженик гідно зустріти його й віддати шану нашому захиснику, створивши живий коридор», - йдеться у дописі.

Церемонія прощання з Андрієм Новосадом розпочнеться біля його домівки о 13-й годині. Поховання відбудеться на місцевому кладовищі в селі Туропин.

У зв’язку з трагічною подією у Турійській громаді оголошена триденна жалоба з 30 березня по 1 квітня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські лісівники проводять заготівлю березового соку
Наступна новина Два роки за смертельну ДТП: у Шацьку п’яний водій на смерть збив дівчинку
Останні новини
Схожі новини