Доходів не було, але людей зберегли, – Володимир Пуц про роботу ЛПЕ під час карантину

Доходів не було, але людей зберегли, – Володимир Пуц про роботу ЛПЕ під час карантину

Карантин неабияк позначився і на роботі Луцького підприємства електротранспорту. Зупинка руху громадського транспорту у містах України фактично означала, що підприємство залишається без доходів. А отже, і більше трьох сотень працівників – без зарплатні. 

Попри все, суттєвих втрат серед працівників підприємство не зазнало, стверджує керівник ЛПЕ Володимир Пуц, передає ІА «Конкурент»

«Два з половиною місяці жодних доходів не було. Ми ремонтували техніку, робили все, щоб не втратити персонал. Водії, ремонтники, тягова мережа. У нас сьогодні на цих професіях працює половина людей, які мали би вже бути на заслуженому відпочинку. Тому ціль була єдина: зберегти людей. У нас це вийшло», – розповідає керівник підприємства. 

За його словами, з 1 червня колектив повністю приступив до роботи, але в обмеженому режимі. Однак, і досі, через карантин, виторгу від роботи підприємство не має, адже в тролейбусах може одночасно перебувати обмежена кількість осіб. 

Наразі ЛПЕ працює за рахунок підтримки від держави та міста. Так, за чотири місяці карантину (березень, квітень, травень і липень), коли підприємство не працювало, вони отримали допомогу у розмірі 720 тисяч гривень. Кошти розподілили на 315 осіб штату. 

Наразі у підприємстві чекають на скасування обмежень, аби поїздки лучан на тролейбусах знову приносили місту доходи. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати заборонили роботу гральних закладів у Луцьку
Наступна новина На яких зупинках у Луцьку зупинятимуться приміські автобуси: оновлений список
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні