Допис письменника з Волині про жовту малину викликав бурхливе обговорення

Допис письменника з Волині про жовту малину викликав бурхливе обговорення

Павло Коробчук, письменник родом із Луцька, висловив здивування щодо ситуації, коли дівчина вперше побачила, що малина буває жовтою.

Про це він написав у Facebook. Подаємо текст допису без змін:

«Їй на вигляд років років 25. Така трохи принцеса на цирлах, але в міру. Так захоплено й щиро здивовано питає у продавця фруктів-овочів на вулиці:

– Ой, а что ето такоє??

– Це малина, – відповідає він.

– А она БЬІВАЕТ ЖЕЛТАЯ?!

Я все розумію. Людина може не знати прізвище прем'єр-міністра, може не знати, що дев'яту планету в Сонячній системі відмінили, може не знати, хто такий Сенцов і купу поточних політичних новин.

Але вперше в 25 років зачудуватися тим, що малинка буває жовта?!! Не впізнати її за іншими зовнішніми ознаками, крім кольору?! Не зрозуміти, що біля малинової малини лежить теж малина, тікі жовта?!

Це ж ази дитинства! Це ж як своя дерев'яна халабуда! Це ж як бігти босим по стерні й реготати на весь голос! Це ж як потічок, холодочок і смаколик!

Хто не знав, що малина буває не тільки малинового кольору – геть з друзів! Бан, розфренд, пічялька!! Вірю, що таких не буде. Вірю, що та дівчина – єдиний екземпляр прибульця, який просто ще не дуже освоївся на нашій планеті)».

Під дописом з’явилися десятки коментарів. Дехто з користувачів підтримує здивування, дехто зізнається, що теж не знав про існування жовтої малини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Запрацював онлайн-сервіс із перевірки безпечності та легальності автоперевізників. ВІДЕО
Наступна новина Луцькі мости і МАФи 1920 років
Останні новини
Схожі новини