Ще одного письменника з Луцька номінували на антипремію за найгірший опис сексу

Ще одного письменника з Луцька номінували на антипремію за найгірший опис сексу
Павло Коробчук

Луцький письменник Павло Коробчук зі своїм романом «Ключові клапани» претендує на антипремію «Золотий хрін».

Про це повідомили на сторінці антипремії у фейбсуці.

«У романі Павла Коробчука «Ключові клапани» образ прораба збуджує аж дві пари партнерів. Спочатку на сторінках 50-51, а потім на 111-112.

Узагалі роман Коробчука розповідає про долю чотирьох головних персонажів - Юри, Дениса, Яна та Віти. Але не бійтеся: сексом займаються спочатку батьки Яна, а потім мама Юри, яка після травми його батька-пожежника Олега пішла до коханця бухгалтера Сашка.

«Навіть не знаю, що цей секс нагадує більше: народні голосіння чи анекдот про жінку, яку чоловік змушував кричати в ліжку...» – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, номінантом антипремії «Золотий хрін» став також волинський письменник Василь Слапчук.

Читати також: Волинський письменник відреагував на участь в антипремії «Золотий хрін»

Павло Коробчук (народився 1984 року) – український письменник, музикант, журналіст. Автор романів «Ключові клапани» і «Море для шульги», поетичних книг «Хвоя», «Цілодобово», «Динозавр», «Мерехтіло», «Натщенебо», «Кайфологія», книги оповідань «Священна книга гоповідань».

Автор музичного альбому «HOROBRO». Лауреат премії ім. Бориса Нечерди (2017), «Смолоскип» (2004), поетичного конкурсу імені Нестора Літописця (2016), премії ім. Б. І. Антонича «Привітання життя» (2009) тощо. Переможець двадцяти літературних слемів.

Довідково
«Золотий хрін» – щорічна відзнака за найгірший (недоречний, брутальний, позбавлений смаку) опис сексуальної сцени в художніх текстах сучасної української літератури. До участі в конкурсі подаються вперше опубліковані тексти, що вийшли друком протягом поточного року, у будь-якому жанрі поезії, прози чи драми. 
Вручення нагороди «Золотий хрін» відбувається на початку наступного календарного року.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Новий рік у Луцьку вшанують Бандеру
Наступна новина Лучани просять не знищувати ялинок, які ростуть на Театральному майдані
Останні новини
Схожі новини