Дороги на Волині ремонтуватимуть восени

Дороги на Волині ремонтуватимуть восени

Для того, щоби своєчасно освоювати кошти та, відповідно, в належний період проводити ремонти автомобільних доріг Волинської області, необхідно розробити та прийняти комплексну програму орієнтовно на три роки.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 17 липня.

Депутат облради Михайло Імберовський розповів, що нещодавно інспектував хід ремонтних робіт у області.

«Уже липень, а, наприклад, у Шацьку тільки закінчують робити проектно-кошторисну документацію, тож дороги в кращому випадку почнуть ремонтувати у жовтні-листопаді», – зазначив Михайло Імберовський і додав, що таких випадків – безліч.

Він поділився, що консультувався з представниками з інших областей щодо того, як у них підходять до вирішення цього питання.

«У деяких областях уже розробляють проектно-кошторисну документацію на ремонт доріг на наступні роки», – акцентував депутат. Тож, на його переконання, аби кошти освоювати вчасно і не ремонтувати дороги восени за несприятливих погодних умов, необхідно визначати перелік робіт, які вимагають ремонту, і графік їх проведення наперед.

За матеріалами ІА "Волинські новини"


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «ВМБ нерухомість» нагадує про актуальність продажу комерційного об'єкту
Наступна новина У приміщенні сервісного центру МВС Волині – обшуки, – джерело. ОНОВЛЕНО
Останні новини
Схожі новини