Дощ, мокрий сніг та ожеледиця. Якою буде погода наприкінці січня на Волині

Дощ, мокрий сніг та ожеледиця. Якою буде погода наприкінці січня на Волині

Синоптики розповіли, що волинянам слід очікувати на дощі, мокрий сніг та ожеледицю на дорогах.

Про це йдеться на сайті Волинського центру з гідрометерології.

Вівторок, 28 січня. Хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 2-7º тепла у Луцьку вночі 1-3º морозу, вдень 4-6º тепла.

Середа, 29 січня. Хмарно з проясненнями. Дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 0-5º тепла.

Четвер, 30 січня. Хмарно з проясненнями. Невеликий дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 0-5º тепла.

П'ятниця, 31 січня. Хмарно з проясненнями. Невеликий дощ, вночі місцями з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 0-5º тепла.

Субота, 1 лютого. Хмарно з проясненнями. Невеликий дощ, вночі місцями з мокрим снігом. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 2-7º тепла.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Для багатьох це були останні фото». Фотографії волинського «кіборга» показали у Львові
Наступна новина Волинські хірурги вперше провели операцію у 3D-вимірі. Видалили пухлину
Останні новини
Схожі новини