Драйвові та енергійні: як Morandi виступав у Луцьку. ФОТО

Драйвові та енергійні:  як Morandi виступав у Луцьку. ФОТО

Популярний румунський гурт Morandi, відомий в усі регіонах Східної Європи, вперше приїхав і виступив у Луцьку.

Концерт відбувся 19 травня в РЦ «Промінь». Розпочали виступ музиканти своєю найпопулярнішою піснею «Angels», чим одразу «запалили» відвідувачів.

На сцені були четверо чоловіків: барабанщик, двоє за пультом діджея і сам вокаліст, який грав на синтезаторі. Саме цей склад допомагав їм робити неймовірні ремікси на відомі композиції виконавців. Декілька сотень лучан танцювали під «Sugar» Робіна Шульца, «Shape of you» Еда Ширина, «Tutanium» Давіда Гети і Сії й безліч інших.

Соліст гурту, Моранді перед концертом отримав травму ноги, але не зважаючи на це, продовжував запалювати сам й усіх фанатів.

Morandi повноправно займає своє почесне місце у списку кращих танцювальних поп-гуртів Європи. У них є номінація на MTV Europe Awards, їх сингли перебувають в World Chats Express і MTV Europe Chart. А хіти гурту «Falling Asleep», «Angels», «Save me» можна було почути на дискотеках і на радіо майже в будь-якій країні світу.

Колектив існує з 2005 року та складається з двох учасників: Marius Moga і Andrei Stefan Ropcea (Randi). Назву гурту утворили імена вокалістів – Маріуса Моги та Андрея Ропчі, який виступає під псевдонімом Ранді.

Текст – Юлія КНИШ.

Фото – Роман ДОМБРОВСЬКИЙ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку п’яний водій злетів з дороги. ФОТО
Наступна новина У Луцьку водії «літали» на пішохідному переході. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини