Друга смерть у Луцькому СІЗО: повідомили деталі

Друга смерть у Луцькому СІЗО: повідомили деталі

Помер ще один в’язень Луцького СІЗО. Факт смерті підтвердив телефоном  прес-секретар Західного міжрегіонального управління виконання покарань Давид Ляхович.

За його словами, чоловік неодноразово судимий за незаконне виробництво, зберігання, придбання та перевезення наркотичних засобів або психотропних речовин, – пише Волинське телебачення

«28 грудня 2016 року громадянин Н. 1958 року народження був затриманий працівниками слідчого управління Національної поліції у Волинській області за підозрою у злочині, передбаченому за ч.2 ст. 307 ККУ.

В’язень помер 26 листопада 2017 року о сьомій годині 15 хвилин зранку у лікарняному закладі охорони здоров’я на шостий день перебування там.  Діагноз — поліорганна недостатність або цукровий діабет з множинними ускладненнями. На момент смерті він був ув’язнений, а не засуджений», – розповів Давид Ляхович.

Це друга смерть у цьому виправному закладі упродовж кількох місяців. Нагадаємо: 22 жовтня у Луцькому слідчому ізоляторі помер Дмитро Листовничий. Тоді матері віддали понівечене тіло сина з численними травмами та забоями. А у виписці зазначили: помер природною смертю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Велика Волинь: мапи та цікаві місця. ВІДЕО
Наступна новина Майже 3,9 мільярда гривень – внесок волинських працедавців до соціальних фондів
Останні новини
Схожі новини