Останнє бажання: дружина полеглого Героя з Волині назбирала на авто для його побратимів

Останнє бажання: дружина полеглого Героя з Волині назбирала на авто для його побратимів

Рожищанина Дмитра Щурика поховали на Алеї слави місцевого кладовища минулої суботи. 26-річний Герой загинув, захищаючи Україну, 6 грудня на Бахмутському напрямку.

Як розповіли в Рожищенській міській ражді, за два дні до цього дружина Героя Ірина оголосила у соціальній мережі про збір коштів на авто для підрозділу чоловіка.  Про необхідність автомобіля для перевезення особового складу Дмитро говорив неодноразово. Тож Ірина взялався збирати гроші. А через два дні Дмитра не стало. 

Однак родина вирішила не припиняти збір коштів та підтримати побратимів Дмитра. На авто за кілька днів зібрали 194 819 грн і 15 000 готівкою. За ці гроші планують купити автомобіль, пальне та необхідні речі для хлопців. 

"Дякую всім, хто долучився до збору коштів на автомобіль для бійців інженерно-позиційного підрозділу, в якому служив мій чоловік. Ми вирішили виконати його останнє прохання, адже потреба в автомобілі досі є. Збір закрито. Нам вдалось зібрати 194 819 грн і 15 000 готівкою. Слава Україні! Герої не вмирають!", – написасала Ірина на своїй сторінці у фейсбуці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дратує, коли кажуть: живи заради дітей», – дружина загиблого військового Анна Романова. ІНТЕРВ’Ю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пішла у засвіти відома на Волині вчителька і режисерка
Наступна новина Волинянина обікрав гість із сусідньої області
Останні новини
Схожі новини