Дружині полеглого захисника з Волині вручили його посмертну нагороду

Дружині полеглого захисника з Волині вручили його посмертну нагороду

Сьогодні, 25 липня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Лясковський та представники Другого відділу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки вручили посмертну нагороду рожищанина Олега Васевича – медаль «Захиснику Вітчизни» – дружині Героя.

Про це інформує Рожищенська міська рада. 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять мужнього воїна Олега Васевича та усіх захисників України, котрі віддали за мир та спокій на рідній землі найдорожче – власні життя.

Державною нагородою солдата 118-ої окремої механізованої бригади Збройних сил України Олега Сергійовича Васевича нагородили відповідно до указу Президента України №370/2024 за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку.

Нагадаємо, водій-електрик відділення зв'язку Олег Васевич, 1991 року народження, житель села Луків загинув 5 лютого 2024 року в районі населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області.

Похований захисник на Алеї Слави у Рожищі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для молодших побратимів на «нулі» був за батька: спомин про захисника з Волині Сергія Зімича
Наступна новина На Волині віддали останню шану воїну Ігорю Біді. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні