ДТП на Волині: легковик зіткнувся з вантажівкою, двоє людей у реанімації

ДТП на Волині: легковик зіткнувся з вантажівкою, двоє людей у реанімації

У неділю, 26 листопада, ввечері 45-річний водій Mazda зіткнувся із вантажівкою DAF. Внаслідок аварії двоє людей потрапили до реанімації

Про це повідомляє поліція Волинської області.

У селі Верба, що у Волинській області, 45-річний водій Mazda зіткнувся із вантажівкою DAF. Дорожньо-транспортна пригода відбулася напередодні ввечері, 26 листопада. Внаслідок аварії двоє людей потрапили до реанімаційного відділення.

"У неділю, 26 листопада, близько 22 години, у селі Верба 45-річний водій Mazda зіткнувся із вантажівкою DAF. Він та 41-річна пасажирка легковика отримали тілесні ушкодження, їх ушпиталили до відділення реанімації. Автомобілі з місця події вилучили", – розповідають правоохоронці. 

За фактом ДТП слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил дорожнього руху. Усі обставини зіткнення з'ясовують.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині поліція з’ясовує обставини самопідпалу чоловіка
Наступна новина Видурювали сотні тисяч гривень: на Волині в'язні організували у колонії шахрайський кол-центр
Останні новини
Схожі новини