ДТП на Волині: травмувалася 9-річна школярка

ДТП на Волині: травмувалася 9-річна школярка

Учора, 11 лютого, на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Волошки Ковельського району легковик «Audi А4» врізався у автомобіль «Rover». Внаслідок ДТП травмувалося троє осіб, серед них 9-річна дитина. 

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

За кермом автомобіля «Audi А4» перебувала 50-річна жителька Володимир-Волинського району. Жінка, ймовірно, не впоралась із керуванням та допустила зіткнення з автомобілем «Rover», під керуванням 32-річного жителя Київської області.

Внаслідок автопригоди 9-річна пасажирка «Audi А4» отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували у відділення травматології районної лікарні. Обидва водії транспортних засобів також травмувалися, однак після огляду лікарів від госпіталізації відмовилися.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь заробляє на банківських депозитах
Наступна новина На Волині померла породілля, якій здавали кров
Останні новини
Схожі новини