ДТП на Волині: травмувалися 4 людей

ДТП на Волині: травмувалися 4 людей
Фото ілюстративне

Минулої доби, 15 серпня, на дорогах Володимирського та Камінь-Каширського районів трапилося 3 автопригоди в яких травмувалося четверо громадян. Трьох госпіталізували до медзакладів.  

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Учора вранці на автодорозі між містом Устилуг та селом Тростянка водій автомобіля Mercedes-Benz зіткнувся із велосипедисткою. Внаслідок ДТП 39-річну жінку із тілесними ушкодженнями госпіталізували в лікарню.

Водій автомобіля Ford Mondeo, рухаючись з села Колпитів в напрямку села Озірці, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, перекинувся та зіткнувся із деревом. У результаті автопригоди водія із травмами госпіталізували, пасажиру надали медичну допомогу, не госпіталізовувався.

Біля села Кримне мотоцикліст не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя дороги та перекинувся. Водій мотоцикла травмувався. Його госпіталізували в Камінь-Каширську ЦРЛ.

«За усіма фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: П’яний водій відразу втік: оприлюднили відео моменту смертельної ДТП у Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донеччині загинув лучанин Олександр Шевляков
Наступна новина Організували блокпост: юні волонтерки із Липин зібрали 9000 гривень для ЗСУ
Останні новини
Схожі новини