ДТП у Луцьку: на проспекті Перемоги Opel вилетів на «зустрічку» і протаранив авто

ДТП у Луцьку: на проспекті Перемоги Opel вилетів на «зустрічку» і протаранив авто

У Луцьку біля мосту до «Там Таму» Opel вилетів на «зустрічку» і протаранив авто. Водій, за словами поліції, перебуває в стані алкогольного сп'яніння, але сказав, що вживав уже після ДТП.

Інформація про ДТП з'явилась 8 травня у соцмережах.

Як повідомили сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» у патрульній поліції Волині, екіпаж патрульної поліції ще працює й складають протокол за ст. 124 «Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів» та протокол за ч. 4 ст. 130 «Вживання алкоголю, наркотичних речовин тощо після ДТП або після зупинки транспортного засобу поліцейським до моменту проходження огляду».

«Водій транспортного засобу «опель» виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем «ліф». Він перебуває в стані алкогольного сп'яніння, але сказав, що вживав уже після ДТП, тому це кваліфікується за ч.4 ст.130», – зазначила речниця патрульної поліції Волині Єлена Гасюк. 

Рух ділянкою ускладнений. Авто зазнали значних пошкоджень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Внаслідок поранень помер розвідник Олександр Гурич з Луцького району
Наступна новина У Луцьку автомобіль збив 7-річну дівчинку: що відомо
Останні новини
Схожі новини