Дует з Волині пройшов у наступний етап шоу «Україна має талант»

Дует з Волині пройшов у наступний етап шоу «Україна має талант»

Дует Non Trivial, у складі якого виступає волинянин Віталій Дужик, взяв участь у першому кастингу «Україна має талант 2021». Від усіх трьох суддів учасники почули схвальне «так».

Виступ показали на каналі СТБ 23 жовтня, – повідомляє 12 канал.

Учасницею дуету також є Євгенія Мазуренко. Разом вони виконали українську пісню на сучасний манер: Євгенія – вокалістка, а Віталій забезпечував музичний супровід.

Зазначимо, Віталій – уродженець села Жидичин, що біля Луцька.

Довідково: Віталій Дужик захопився музикою іще в дитинстві. У 2008-2015 роках навчався у Маяківській дитячій музичній школі віразу на двох відділах: народних інструментів (сопілка) та фортепіано. Обидва закінчив із відзнакою.
Після закінчення Жидичинської загальноосвітньої школи навчався у Волинському коледжі культури і мистецтв ім. І. Ф. Стравінського по класу сопілки, на відділі народні інструменти.
Лауреат 1 ступеня на міжнародному конкурсі «Арт-Домінанта» у Харкові (2019), лауреат 2 ступеня на 6-му Всеукраїнському конкурсі виконавців на сопілці та цимбалах «Волинська гуковиця» (2019).
Володіє грою на таких інструментах, як сопілка (всі різновиди) , варган, пан-флейта, фортепіано, вістл (ірландська сопілка), флояра, окарина.
Працює в Концертно-театральному закладі культури «Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина» на посаді артиста оркестру народних інструментів вищої категорії.
Євгенія вступила до університету після школи. До цього 6 років навчалася вокалу у музичній студії «Сузір‘я надій».
Зараз навчається на 4-му курсі Київського національного університету культури і мистецтв на кафедрі «Музичний фольклор». Учасниця студентського ансамблю «Кралиця».
Працює в Будинку культури Чабанівської селищної ради на посаді керівника зразкового вокального колективу «Намистинка».

Читати також: Проплив стометрівку: лучанин встановив рекорд України 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Проплив стометрівку: лучанин встановив рекорд України
Наступна новина На вокзалі у Ковелі відкриють пункт вакцинації
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні