Думав, провалюся крізь сцену, - співак з Луцька Монатик пригадав найганебніші випадки життя

Думав, провалюся крізь сцену, - співак з Луцька Монатик пригадав найганебніші випадки життя

Співак, танцюрист і шоу-мен з Луцька Дмитро Монатик гастролює більше, ніж будь-яка зірка, і практично весь час проводить у роботі.

Зрозуміло, з ним відбувалися численні незвичайні і цікаві випадки, – пише Znaj.ua

Не так давно Монатик відкрив карти і розповів своїм численним шанувальникам про незвичайні і забавні випадки, які запам'яталися йому самому найбільше.

Перший випадок, за словами артиста, стався в Одесі на великому сольному концерті. На подію прийшла половина міста, люди в нетерпінні чекали, коли зірка вийде на сцену. Але щось йшло не так - апаратура не включалася, концерт було неможливо почати, і ні про яку музику мова навіть не йшла.

Читати також: Співак з Луцька Монатик у шапці-вушанці прикрасив обкладинку зарубіжного fashion-видання

Неув'язка тривала близько години, коли Монатик зрозумів – не можна так знущатися над улюбленою публікою, потрібно щось робити. І, взявши мікрофон, Дмитро пішов на сцену.

Співати не можна – ні музики, що ж робити? Талановитий молодий чоловік недарма носить звання "мультиартиста", і у цей вечір він відкрив у собі ще один талант. Почавши розмовляти з багатотисячною публікою, Монатик провів стендап-шоу! Причому – без підготовки, сто відсотків імпровізуючи. Потім, коли музика запрацювала, відбувся концерт, який шанувальники ніколи не забудуть!

А другий незвичайний випадок, який згадує зірка, що стався з ним в Білорусі. Великий концерт, величезна публіка, вся увага прикута до сцени. Монатик виходить під звуки бурхливих оплесків та криків, і тут же… падає зі сцени!

На щастя, жодних травм не було, артист тут же встав на ноги і продовжив пісню. Недаремно минули роки тренувань, хореографії та брейк-дансу – він піднявся так спритно, що напевно не всі глядачі помітили казус.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські селяни 90 років тому. ЗГАДАТИ ВСЕ
Наступна новина У луцьких секонд-хендах можна придбати брендовані речі за копійки
Останні новини
Схожі новини