Дві лавки та матрац посеред палати: як у нововолинській лікарні «проживають» пацієнти

Дві лавки та матрац посеред палати: як у нововолинській лікарні «проживають» пацієнти

У стаціонарі неврологічного відділення Нововолинської ЦМЛ пацієнту запропонували імпровізоване ліжко із двох лавок, які стояли в коридорі, та матрацу.

28-го березня про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Ірина Батик, – пише БУГ

«Ось так оригінально в місті Нововолинськ у неврологічному відділенні кладуть на стаціонар пацієнтів!»  — обурюється дівчина.

 

 
Posted by Іринка Батик on Wednesday, 28 March 2018

У коментарі журналісту «БУГу» вона розповіла, що батька поклали у лікарню, бо запевнили, що дуже потрібно лікувати, так як досить погані аналізи, хоча до цього він відмовлявсь від госпіталізації.

«Наважився лягти у нашу лікарню у неврологічне відділення, але ніхто не попереджав, що йому доведеться спати на імпровізованому ліжку з двох лавок, які до цього стояли у коридорі. Це просто жах. Не знаю, як в інших містах, але спати на лавочках – це дико», – каже дівчина.

У палаті загалом чотири ліжка, а разом із цим – п’ять. Ірина також додає, що батьку пообіцяли, що одного хлопця переведуть на денний стаціонар і його переселять.

У мережі фейсбук в коментарях люди зазначають, що також потрапляли в схожі ситуації.

«А ще так роблять у кардіології. Самій доводилось спати на такому імпровізованому ліжку», – пише Світлана Смолярчук.

Користувачі соцмережі пробували надати і ймовірні пояснення з цього приводу.

«В цьому відділенні завжди таке практикують, і навіть хворі в коридорах лежать. Але насправді це наша така дурна країна, бо люди, яким потрібно для отримання регресу «полежати» в лікарні, лежать, гуляють цілими днями, курять на вулиці на лавочці, займаючи місця, а бідних хворих пацієнтів, неходячих, з інсультами не мають куди покласти», – дописує Мар’яна Пилипчук.

«Потрібно подякувати творцям реформи, завдяки яким кількість стаціонарних місць скоротили в деяких відділеннях вдвічі», – коментує Людмила Балецька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Великодня паска подорожчала на 20%
Наступна новина Яку допомогу привезли на Волинь німецькі благодійники. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини