Двічі був поранений – і двічі повертався до строю: історія бійця з Волині на псевдо «Ситий»

Двічі був поранений – і двічі повертався до строю: історія бійця з Волині на псевдо «Ситий»

Михайло Голод на псевдо «Ситий» (оцініть дотепність бойових побратимів!) служить на посаді командира зенітно-кулеметного відділення у роті вогневої підтримки Луцького батальйону Волинської бригади тероборони.

Його батальйон зробив, здавалося б, неможливе – впродовж понад 100 днів успішно виконував бойові завдання під самісіньким Бахмутом, коли там точилися найзапекліші бої, – розповіли у 100 бригаді ТРО.

Михайло Васильович двічі був поранений – і двічі повертався до строю.

«Ситий» не любить говорити про себе. Воліє розповідати про хоробрість та вправність у бою хлопців зі свого відділення. Проте командування батальйону вже представило Михайла Васильовича до нагородження бойовим орденом.

3 липня панові Михайлу виповнилося 46 років – і це вже другий День народження, який чоловік зустрічає на війні.

А ще «Ситий» з великою теплотою розповідає про свою гордість – 19-річну доньку Вікторію. Дівчина є студенткою Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де опановує корейську філологію. Нещодавно Вікторія повернулася з Південної Кореї, де навчалася за обміном.

Понад усе Михайло Сергійович мріє повернутися на рідну Волинь з Перемогою, аби обійняти найрідніших людей і взятися до відбудови неньки-України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині горів столярний цех
Наступна новина Волинян запрошують відсвяткувати Івана Купала
Останні новини
Схожі новини