Двох мешканців Підгайцівської громади посмертно нагородили медаллю «За військову службу Україні»

Двох мешканців Підгайцівської громади посмертно нагородили медаллю «За військову службу Україні»

Медалі рідним загиблих Героїв – Петра Гаражджука з села Вишнів та Віталія Приймака із села Липини, вручили представник Луцького районного центру комплектування та соціальної підтримки, лейтенант Григорій Трошин та Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.

Про це повідомили в Підгайцівській громаді. 

Відзнаки присвоєні Указом Президента України від 21 липня 2022 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Гаражджук Петро Васильович загинув 1 червня 2022 року під час виконання бойового завдання заради цілісності України на Луганському напрямку. Родина втратила справжнього господаря, хорошого сім’янина, люблячого чоловіка, батька та дідуся.

Служив в АТО у 2015 році, вдруге був призваний до війська 26 лютого 2022 року. До повномасштабного вторгнення працював медбратом в одному із медзакладів Луцького району, освоїв тактичну медицину, тож на фронті надавав медичну допомогу військовим у своєму підрозділі. Службу проходив у 14-ій окремій механізований бригаді.

Приймак Віталій Вікторович загинув 19 травня 2022р у віці 23 років. Юнак отримав смертельне поранення неподалік Бахмута Донецької області. Лікарям не вдалось його врятувати.

Перший висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героїв.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в центральному парку оновлять атракціони
Наступна новина Мер Луцька зустрівся зі звільненим з полону прикордонником Сергієм Шевчуком. ФОТО
Останні новини
Схожі новини