Двох волинян судитимуть за зберігання гранат

Двох волинян судитимуть за зберігання гранат

Правоохоронці оголосили мешканцям Ківерцівського та Маневицького районів про підозру у незаконному зберіганні зброї та боєприпасів.

Відповідальність за порушення ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України передбачає від трьох до семи років позбавлення волі, інформує сектор зв’язків з громадськістю волинської поліції.

Нагадаємо, що у березні в райцентрі Ківерці співробітники сектору реагування патрульної поліції під час огляду автомобіля 23-річного жителя району вилучили предмет схожий на корпус гранати «Ф-1» із запалом.

В селі Галузія Маневицького району на обійсті 43-річного місцевого мешканця поліцейські вилучили предмети схожі на корпус гранати «РГД-5» та запал до неї, а також два 23-мм патрони.

Усі знахідки правоохоронці направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Крім того, поліція нагадує, що з 1 квітня стартує Всеукраїнський місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, котрі добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів і спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, згідно з вимогами ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності.

Місячник добровільної здачі зброї триватиме з 1 по 30 квітня 2018 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк не зміг визначитися, хто наноситиме дорожню розмітку
Наступна новина Хробаки в апельсинах: новий супермаркет неприємно шокував лучанку. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини