Двокімнатна квартира для великої родини: краще, більше і зручніше

Двокімнатна квартира для великої родини: краще, більше і зручніше

Ласкаво просимо у вашу двокімнатну заміську резиденцію. Роззувайтеся тут, на банкетці, і проходьте за нами.

Нагадаємо, ЖК «Сімейна Фортеця», що поблизу Луцька, пропонує нову королівську резиденцію поруч з лісом.

А тепер зверніть увагу, який просторий хол: тут можна спокійно збиратися удвох. І ніякої тисняви, коли на крихітному п'ятачку дружина поправляє зачіску, чоловік намагається зашнурувати черевики, а під ногами бігають діти.

В кухню і кожну кімнату у нас окремі двері — ніяких прохідних, як це зазвичай буває. У всіх свій особистий простір: діти у своїй кімнаті, батьки — в спальні. До речі, загляньте-но сюди: як вам прямий вихід на балкон?

6 метрів — тут можна зробити зону відпочинку, робочий кабінет або творчу майстерню. Іноді так не вистачає окремого куточка для хобі, а тут можна читати, малювати, писати музику, грати у відеоігри, дивитися серіали і іноді ховатися від галасливих спадкоємців.

Читати також: Своя квартира в розстрочку - це добре, а в зданому будинку ще краще

Самі спальні у нас майже однакового метражу: 11 і 11,5 квадратів. Так що ніяких сімейних воєн за володіння великою кімнатою. Вам вистачить місця і для великого ліжка, і для будуара, і для шафи; дітям — для ігрової, спальної та робочої зон. А для сімейних зборів і дружніх посиденьок є кухня-вітальня площею 19,7 метрів.

Так що, якщо ви заздрили званим вечерям з голлівудських або італійських фільмів (італійці-то знають в цьому толк!), можна примудритися розмістити тут і їдальню.

Наприклад, у вікна на всю стіну. Трапеза з видом на ліс або річку, як вам? Звучить заманливо? Тоді приїжджайте подивитися вживу.

Записатися можна по телефону: (066) 104-04-04.


У ЖК «Сімейна фортеця» наголошують, що зараз квартиру можна придбати з безвідсотковим розтермінуванням 

подробиці за номером (066) 104-04-04

Сайт: www.fortecya.lutsk.ua

Facebook: Сімейна фортеця

Instagram: www.instagram.com/fortecya.lutsk


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку через плутанину зі знаками - аварійні ситуації на перехресті
Наступна новина «Страшний» циклон у Луцьку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини