Лучани відкачували паливо з найбільшого у світі нафтопроводу «Дружба». ФОТО

Лучани відкачували паливо з найбільшого у світі нафтопроводу «Дружба». ФОТО

На Рівненщині виявили двох чоловіків з Луцька, які у лісовому масиві обладнали незаконну врізку в магістральному нафтопроводі «Дружба». 

Трапилося це уночі 13 жовтня поліцейські під час патрулювання між селами Стовпець та Онишківці Дубенського району, – повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області. 

Особами, які скоїли крадіжку нафти, виявилися 47-ми та 37-річні мешканці Луцька.

Зловмисники облаштували незаконний відвід з нафтопроводу, звідки і відкачували паливні матеріали. На місці події поліцейські вилучили резервуар із чотирма тоннами нафти, сума завданого збитку перевищує 62 тисячі гривень.

Слідчі затримали обох волинян в порядку статті 208 Кримінального кодексу України та повідомили їм про підозру у вчиненні пошкодження нафтопродуктопроводів за частиною 2 статті 292 та замаху на крадіжку за частиною 1 статті 15 частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські звернулися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою, однак поки зловмисники чекатимуть суду під цілодобовим домашнім арештом.

За скоєне обом зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські стронгмени дебютували на всеукраїнських змаганнях. ФОТО
Наступна новина На вході волинської школи – зграя бездомних собак. ФОТО
Останні новини
Схожі новини