Двоє молодиків забили до смерті 78-річну бабусю через домашні закрутки

Двоє молодиків забили до смерті 78-річну бабусю через домашні закрутки

Двоє молодих людей побили до смерті 78-річну жінку, щоб заволодіти її домашніми закрутками.

Подія відбулася в селищі Сухий Єланець, що в Миколаївській області, передає Nikolaev24.

Місцева жителька звернулася в поліцію і повідомила про те, що деякий час не бачить свою 78-річну сусідку і двері вона не відкриває.

Співробітники поліції прибули на місце і виявили розбите скло у вікні, а в самому будинку виявили літню жінку без ознак життя з численними тілесними ушкодженнями.

В ході оперативно-розшукових заходів вдалося встановити, що в «гості» до старенької прийшли двоє чоловіків 18 і 34 років. Один з фігурантів періодично допомагав пенсіонерці по господарству.

Під час чергового розпиття алкоголю зі своїм приятелем він розповів про те, що жінка сильно мало йому платила за роботу. І у них дозрів підступний план – вони прийшли в будинок своєї жертви, побили її до смерті. Після чого винесли з будинку всю консервацію.

За даним фактом порушено кримінальну справу і проводяться досудові розгляду. Обвинуваченим загрожує до 10 років тюремного ув'язнення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відкриття сервісного центру МВС у Луцьку. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 29 грудня
Останні новини
Схожі новини