На Волині сержанту присудили 15 років тюрми за вбивство двох побратимів

На Волині сержанту присудили 15 років тюрми за вбивство двох побратимів

Волинська спецпрокуратура оскаржить вирок для військового, якого засудили до 15 років позбавлення волі за умисне вбивство двох співслужбовців.

Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За публічного обвинувачення Волинської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону суд визнав винним молодшого сержанта військової частини в умисному вбивстві (п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України). Його засуджено до 15 років ув’язнення та позбавлено військового звання.

У суді прокурори довели, що в січні 2023 року 43-річний військовий напідпитку увійшов до приміщення бліндажу, де ночували військовослужбовці, та застрелив двох із них: 48-річного батька та його 26-річного сина.

Встановлено, що засуджений здійснив більше десятка пострілів у постраждалих через тривалі особисті неприязні взаємини із ними.

Зазначимо, що прокуратура вважає призначене покарання занадто м'яким, а відтак оскаржуватиме.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Нацполіції у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Волиньобленерго» повідомили про відключення електроенергії
Наступна новина 7 років за гратами: 22-річного волинянина судили за наркозлочини
Останні новини
Схожі новини