«Дякуємо за життя»: у Луцьку до Дня захисників та захисниць відбудеться благодійний музичний вечір

«Дякуємо за життя»: у Луцьку до Дня захисників та захисниць відбудеться благодійний музичний вечір

30 вересня з нагоди Дня захисників та захисниць України івент-агенція FeelGood організовує у Луцьку благодійний музичний вечір «Дякуємо за життя». Просто неба на території музейного простору «Окольний замок» виступить українська співачка та бандуристка KRUTЬ у супроводі камерного оркестру.

Про це інформують організатори. 

Місія вечора — зігріти всіх музикою та підтримати військових. 100% від продажу квитків передадуть  Благодійному фонду «АНГАР. УКРАЇНА», який закупить дрон Mavic 3T. Також на події ви зможете скуштувати українські страви й взяти участь у благодійному аукціоні.

Ціль заходу – об’єднати різні кластери суспільства: громадськість, бізнес та владу задля розвитку культурного сектору міста. Адже захід відбувається завдяки підтримці громадської організації «Алгоритм Дій», IT-компанії ideil., простору «Культ», салону нішевої парфумерії «Sillage», beauty-простору «Sisters Stelmakh»,  приватному ліцею «Republic Lyceum», платформи для імпорту та експорту транспортних засобів WAH,  виробника натуральної косметики Mr.SCRUBBER, ресторації «Курінь», Центру бухгалтерії та фінансів «Consulting Center», КП «Центр розвитку туризму» та музейного простору «Окольний замок». 

Метою заходу є культивування феномену та цінності постатей захисників та захисниць у теперішній час, оскільки вони є символом незламності, завдяки яким ми, люди, у відносно безпечних містах живемо.   

Вхід для військових безплатний. 

▪ 30 вересня о 18:00

▪ музейний простір «Окольний замок» (Луцьк, вул. Кафедральна, 6)

Квитки на благодійний захід можна придбати тут - https://concert.ua/uk/event/krut-lutsk


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Врятували дітей з-під криги: міністр внутрішніх справ нагородив двох рятувальників з Волині
Наступна новина Волинський бізнесмен наживався на ремонті військової техніки
Останні новини
Схожі новини