«Дякую тобі, мій молодший брате», - сестра військового, який підірвав себе разом з мостом

«Дякую тобі, мій молодший брате», - сестра військового, який підірвав себе разом з мостом
Фото Наталії Мельник

Наталія Мельник, сестра загиблого під час підриву Генічевського автомобільного мосту Віталія Скакуна подякувала брату за захист України.

Про це жінка написала на своїй сторінці у «Facebook».

Нагадаємо, 25 лютого під час запеклих боїв на Кримському перешийку інженер окремого батальйону, матрос Віталій Скакун підірвав себе разом з Генічевським автомобільним мостом, щоб зупинити колону російських танків.

Сестра загиблого військового подякувала йому за захист України та всіх українців.

«Коли вчора ми проснулися від сирени у Львові, Вікторія перелякалася і почала панікувати… але ми її заспокоїли і сказали, що наша армія сильна, що ЗСУ захистять нас і все буде добре. На що донечка запитала: «Збройні Сили - це мій дядько Віталік?» І я кивнула головою: «Так, він і ще сотні інших». І зразу тобі написала, але ти мовчав, ти захищав нас((( Дякую тобі. Мій молодший брат… Наш ГЕРОЙ. Спочивай з МИРОМ!» – написала Наталія Мельник.

Нагадаємо, 26 лютого близько півночі в районі проведення операції Об’єднаних сил зенітний ракетний комплекс С-300 Повітряних Сил ЗС України збив дві ворожі цілі – вертоліт та штурмовик Су-25 російських окупаційних військ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Окупанти також ставлять мітки на об'єктах залізниці. Українців просять знищувати їх
Наступна новина Військовий з Луцької громади загинув у боях під Лисичанськом
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні