«Дєд Волинь» сьомий рік поспіль на День Незалежності поїхав на Схід. ВІДЕО

«Дєд Волинь» сьомий рік поспіль на День Незалежності поїхав на Схід. ВІДЕО

Волинський волонтер Сергій Добродомов, якого називають «Дєд Волинь», сьомий рік поспіль возить на передову допомогу для військових.

На День Незалежності поїхав вчергове, повідомляє «Суспільне Волині»

Сергій Добродомов народився у Бєлгородській області. З 1976 року живе на Волині. Каже: у їхній сім'ї слово «комуніст» було лайливим, він не був ні піонером, ні комсомольцем. Говорить, коли в школу йшов у вишиванці – його виганяли з уроків: «Не так усе було просто, в мене були репресовані діди й нас «совок» не брав, бо з ним ми були ворогами».

Волонтерством почав займатися з 2014-го року. Говорить, тоді треба було все: їжу, одяг, засоби захисту, гігієни. Нині, продовжує, армія зміцнилася.

Сергій Добродомов згадує день, коли оголосили Незалежність України: «Усі з піднесенням віднеслися до цього, усі чекали, що нарешті Україна стане вільною і незалежною, і буде будуватися, як незалежна держава».

Із поїздок він привозить прапори, два зберіг собі, стяги підписані айдарівцями та бійцями волинської 14-ї окремої механізованої бригади.

«Я не колекціоную, а роздаю прапори, хто просить – тому привожу, але тим хто допомагає ЗСУ та добровольцям», - каже волонтер.

За тиждень до Дня Незалежності «Дєд Волинь» збирав матеріали для ремонту авто, аби знову їхати на передову. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Поки що безпартійний. Я й так у волинській команді Палиці». Вячеслав Рубльов. ІНТЕРВ’Ю
Наступна новина У Володимирі чотири дні не буде води. АДРЕСИ
Останні новини
Схожі новини