Ехолоти Lowrance відкривають нові можливості ехолокації

Ехолоти Lowrance відкривають нові можливості ехолокації
Фото ілюстративне

Компанія Lowrance входить до складу лідерів виробників ехолотів у всьому світі. Свою роботу компанія розпочала ще у 1957 році й вважається найпопулярнішою фірмою з виготовлення рибопошукового приладдя. Майже кожний другий американський рибалка користується їх товарами. Це говорить про довіру користувачів та відмінну якість. 

На сайті http://fish-master.com.ua/eholoty/lowrance/ зібраний широкий асортимент ехолотів Lowrance різної цінової категорії. 

Для створення своїх пристроїв компанія використовує найкращі матеріали, але головною перевагою продукції вважається унікальний набір програм цифрової обробки ультразвукових сигналів.

Технології Lowrance

Компанія Lowrance Electronic займається розробкою нових технологій та постійно покращує якість своїх приладів. 

  • DownScan Imaging (Нижнє сканування)

Ця технологія дозволяє рибалкам чітко бачити зображення акваторії. Інформація передається швидко та дуже якісно, адже виводиться вона у вигляді чорно-білої картинки. Рибу ви зможете побачити навіть у тому випадку, якщо вона лежить на дні. Її зображення буде чітко відрізнятися від дна.

Також, рибалка має можливість побачити чіткі межі термоклину - перехідної зони між вертикальними частинами води з різними температурами. Зазвичай, риба затримується у верхньому, теплішому та насиченішому киснем шарі. 

DownScan Imaging дозволяє чітко прослідкувати структуру дна та розпізнати твердіші й м'якші шари. 

  • BroadBend Sounder (Широкосмугове зондування)

Дана технологія використовує спеціальний підсилювальний блок, який суттєво впливає на загальний результат роботи пристрою.

Якість зображення дуже відрізняється. Воно стало чіткішим. Тепер прилад краще розпізнає об'єкти, а рівень шуму зменшується. Його потужність збільшилась до 30 000 Вт й 1534 м.

З'явилась можливість сканування дна з човна, який рухається з більшою швидкістю, без втрати якості зображення. Окрім того, на мілководді промінь датчика автоматично розширюється, а частота випромінювання зменшується, що дозволяє виявляти рибу навіть на ділянках з невеликою глибиною.

  • Hybrid Dual Imaging (Комбіноване подвійне зображення)

Ця технологія комбінує в собі характеристики двох попередніх приладів та дозволяє чіткіше оглядати акваторію під човном. Широкосмуговий датчик дозволяє знаходити та відстежувати рибу, а DSI виводить на екран просту та чітку картинку дна. 

  • TrackBack

Дозволяє записувати увесь шлях маршруту ехолота та за необхідності повернутися у те місце, де риби було більше. 

  • Lowrance StructureScan

Назвати Lowrance StructureScan традиційним ехолотом складно, адже це справжній сканер дна. Першочергове завдання цього пристрою показувати не рибу, а структуру. 

На моніторі HDS 8 або 10 дюймів ви побачите одразу чотири зображення. На менших екранах є можливість розділити картинку лише на 2 вікна. 

Перше показує зображення водної акваторії ліворуч та праворуч від бортів човна і допомагає розпізнати всі підводні об'єкти.

Для сканування зони під човном використовується нижній сканер, а зображення виводиться у другому вікні на екрані. 

Паралельно зі сканерами, прилад може працювати як звичайний ехолот та показувати рибу. Цю інформацію можна побачити у третьому вікні. 

Ну а четверте вікно покаже нам GPS-карту. 

Виробник постійно займається розробкою нових технологій, тому вам варто ретельно стежити за новинками.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шкарлет пояснив, чому дітей потрібно віддавати до школи із 5 років
Наступна новина «Просимо погасити борги, інакше підемо до суду». Газовики звернулися до волинян
Останні новини
Схожі новини