Екотовари та торбинки без пластику. Волинська активістка продає свій бізнес

Екотовари та торбинки без пластику. Волинська активістка продає свій бізнес
Екосумки бренду «Simple». Фото Катерини Демидюк

Волинська екоактивістка Катерина Демидюк продає свій бізнес з виробництва екотоварів. Її бренду «Simple» три роки. Основний продукт, який виготовляють, – екоторбинки.

Про це екоактивістка написала на своїй сторінці у «Facebook».

За словами Катерини Демидюк, бізнес вона продає через те, що наразі планує зайнятись іншою діяльністю у екологічній сфері.

«Продаю тому, що нарешті змогла знайти тригери, які не дозволяли зробити це раніше. Прийняла. Прожила. Відпустила. Видихнула і стало легше.  Для мене «Сімпл» більше ніж просто бренд, проект, бізнес. Це частинка моєї душі, ідеї, віри. Але зараз відкриваю нові етапи екожиття, набагато глибші і тому хочу направляти свою енергію (якої останнім часом досить мало) туди. Призналась собі, що розвивати виробництво не моє», - написала екоактивістка.

Наразі її бренду «Simple», який зосереджений на виготовленні екотоварів, три роки. Основний продукт виробництва – екоторбинки. Охочим придбати бізнес активістка обіцяє передати свої напрацювання.

«Сімпл» сьогодні - екологічний бізнес з ідеєю, концепцією і має багато фундаментальних підкріплень (ім’я і репутацію, розвинутий сайт «Etsy», Інстаграм, срм, податки, самоокупність і перспективи розвитку в зв’язку з подіями в світі). Закрити можу вже сьогодні, але раптом є людина, якій цікава ця ідея, і вона готова розвивати її далі», - додала Катерина Демидюк.

До слова, бренд «Simple», який шиє екотовари активістка разом з подругами заснувала у лютому 2019 року. Основний продукт - сумки і торбинки, що замінюють пластикові пакети. Бренд шиє торбинки, сумки, а також тканинні кришки для мисок і банок, що можуть замінити харчову плівку. Їх виготовляють з льону та бавовни. Матеріали не вибілюють і не фарбують, щоб було менше шкоди довкіллю.

Пальчикові іграшки з залишків тканини, які відшиває бренд

Ідея такого бізнесу у Катерини Демидюк виникла після кількох років проживання у Європі, адже вона побачила, що в Україні є чимало проблем з сортування та продукуванням сміття. Екоактивістка побувала на сміттєвому полігоні у Брищі, подивилась, як працює сортувальна лінія та провела 21-денний квест для студентів, на якому вчила молодь жити взагалі без сміття. Сама Катерина Демидюк живе за принципами «zero waste» - життя без відходів. Крім того, у вересні 2020 року вона організувала екоакцію з прибирання берегу річки Стир під мостом на вулиці Шевченка у Луцьку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь приїде понад 800 курсів ліків від коронавірусу
Наступна новина На Волині кількість диких тварин визначають за допомогою безпілотників
Останні новини
Схожі новини