Екс-патрульний Луцька розповів про кумівство в новій поліції

Екс-патрульний Луцька розповів про кумівство в новій поліції

Колишній патрульний Олексій Дмитрієв розповів, що в новій поліції процвітають подвійні стандарти та кумівство.

Про це він написав у себе в Facebook.

«Ідіть в нову поліцію, там не буде кумівства, там буде царювати честь і закон, там будуть цінувати професійні якості а не вміння вилизувати зад керівництву. І багато хто повірив, скільки тоді було? 24 людини на місце чи скільки? На вулиці міста тоді вийшло 164 патрульних, уявляєте скільки це людей подало заявки? 

Уявляєте здивування цих двох, коли один приїхав в Луцьк після пари місяців роботи в Києві і зайняв посаду зама (ну як, тимчасово виконуючого обов'язки, бо ні досвід роботи, ні звання і тим паче освіта не дозволяли йому це зробити офіційно), а другий зам. його ліцейський однокашнік (чи як вони там один одного називають). Другий взагалі патрульним на вулиці не пробув і дня (принаймні я не знаю жодного патрульного з яким він патрулював чи згадав би як він заступав на зміну) але відразу зайняв місце начальника моніторингу і відповідно зам.нач.упп. Один проявив себе на службі, а інший так проявив себе в навчанні, що відразу такий кар'єрний ріст.

Уявіть їх здивування коли присягу в них приїхав приймати їх третій ліцейський однокашнік. Оце так зустріч, оце так співпадіння. Я вже мовчу що люди кажуть що двоє з них ще й куми.

Але це постреволюційна країна, нова поліція, і чому би і не бути такому співпадінню?

Уявіть собі на хвилинку, це не просто два давніх товариша, не просто двоє дядьок на прогулянці, це дві офіційні особи, один зам.начальника упп, а другий тимчасово виконуючий обов'язки начальника упп (бо начальник поїхав мачіти сєпарів в АТО, або в туристичну подорож з шашликами для отримання УБД, але то все моя суб'єктивна думка і достовірно я не знаю) які приймають присягу у новоспечених патрульних. 

Так от що для мене «прекрасного» в цьому фото. Один з них стоїть згорбившись, а другий у формі різних кольорів і кросівках (чи може TALAN почав такі випускати? бо решта, майже вся в ботінках).
При тому що колись, один задовбував що ми не знаємо стройової і як себе поводити в строю, а інший що ми ходимо не в однострої і виглядаємо як «хєр зна що».

І ось ці подвійні стандарти мене бісили весь час. І при цьому всьому я не можу зрозуміти нашого почесного громадянина, який реально воював на сході, але не зробив жодного висновку, що ця війна, це прямий наслідок того, що на керівні посади треба ставити фахівців, чесних, цілеспрямованих людей, яких поважає колектив і які несуть гідно звання поліцейського, а не своїх друзяк, кумів і решту які не відповідають вище наведеним критеріям.

Звісно можливо я помиляюсь, і все воно не так. А я просто розлючений на весь світ сліпець», – написав Дмітрієв.

Фото: Олексій Дмітрієв

Джерело: Район.Луцьк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як відомі волиняни святкуватимуть Великдень
Наступна новина Волиняни скаржаться на міжміський транспорт напередодні Великодня
Останні новини
Схожі новини