Експерти розповіли, чому помер ув'язнений у Луцькому СІЗО

Експерти розповіли, чому помер ув'язнений у Луцькому СІЗО

Комісійна судово-медична експертиза засвідчила, що причиною смерті ув'язненого у Луцькому СІЗО стала хвороба.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Нагадаємо, 22 жовтня 2017 року в Державній установі «Луцький слідчий ізолятор» помер засуджений. 

У ході досудового розслідування установлено, що смерть засудженого настала внаслідок захворювання. На час смерті на його тілі були наявні тілесні ушкодження у вигляді саден та синців, які згідно висновку судово-медичної експертизи відносяться до категорії легких та не перебувають у причинно-наслідковому зв’язку зі смертю.

Такого ж висновку дійшла і призначена задля повного, всебічного та неупередженого дослідження обставин смерті чоловіка у кримінальному провадженнікомісійна судово-медична експертиза.

Доказів насильницької смерті засудженого у Луцькому слідчому ізоляторі наразі не встановлено.

Одразу після надходження клопотання потерпілої – матері ув’язненого – їй було надано для ознайомлення окремі матеріали кримінального провадження, у яких містяться відомості про причину смерті та інформація щодо виявлених тілесних ушкоджень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Його хід перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Наразі перевіряється належність і достатність медичної допомоги, наданої ув’язненому як до, та і під час знаходження під контролем уповноважених органів держави.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У прифронтовій Авдіївці ПриватБанк запустив оплату проїзду банківськими картками
Наступна новина Сьогодні у Hollywood Led Dj Viki Rossi
Останні новини
Схожі новини