Епіфаній закликав українців залишатись вдома на великодні свята

Епіфаній закликав українців залишатись вдома на великодні свята

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній у відеозверненні звернувся до українців та закликав залишатися вдома у період великодніх свят.

Один з найбільш відповідальних способів допомоги зараз – це залишатися вдома, наголосив Епіфаній у відеозверненні, опублікованому у фейсбуці, пише 24 канал.

Він зазначив, що через карантинні обмеження наразі немає змоги спільно освячувати вербу, але священнослужителі будуть в молитві поруч.

Завтра відзначатимемо світле свято – Вхід Господній у Єрусалим. На жаль, через карантинні обмеження ми не можемо зібратися на спільне освячення вербової лози. Але ми, священнослужителі Православної Церкви України, будемо в молитві поруч,
– сказав Епіфаній.

Він додав, що завершується свята Чотиридесятниця і розпочинається Страсна седмиця – час особливих молитовних спогадів про несправедливе осудження, страждання і Хресну смерть Спасителя.

Закликаю усіх вас постаратися стишити в собі всі пристрасті та прикрасити душі стриманістю, мудрістю та милосердям,
– звернувся Митрополит Київський і всієї України.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський відповів на петицію про повернення Супрун
Наступна новина Від нововолинця, який помер від коронавірусу, заразилися вже п'ятеро людей
Останні новини
Схожі новини